Image and video hosting by TinyPic

DATO: 23.11.2011 / KLOKKESLETT: 19:07

1 kommentar(er)


Trenger vel egentlig ikke si hvorfor nå, meen jeg gjør det likevel! HIHIH, ER SÅ LYKKELIG FOR ØYEBLIKKET FORDI JEG NETTOPP FIKK MIN NYE IPHONE 4S!!!! Guud så deilig det var, L.O.V.E  IT!! ♥

Nå mangler jeg bare å finne ut alt sammen på den, noe som kan ta litt veldig lang tid, og skrive alle kontaktene mine og legge dem over. 

Akkurat nå sitter jeg og venter på kjæresten, så går turen ned til kinoen for å se Twilight! :-D Gleder meg litt egentlig, selv om den bare har fått terningkast 2.

 

 

 

Har du sett Twilight? I så fall, hva synes du om den? :-)
Blogges ♥
 
DATO: 21.11.2011 / KLOKKESLETT: 19:54

4 kommentar(er)


Heihei! 

Lite blogging for tiden, ingenting å blogge om :-( Vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive.. Synes det ikke passer meg så veldig å skrive om at jeg står opp, spiser frokost, går på skolen, kommer hjem, gjør lekser og ser på tv, legge meg, i store detaljerte innlegg. Føler det blir litt kjedelig, menmen, må nok bli noen sånne innlegg fremover. 

 

Anyways, har vært litt i dårlig form både i går kveld og i dag. Muligens spysyken, eller bare dårlig mat. Vet ikke, men digg er det nå ikke... Begynner å bli frisk igjen nå da, heldigvis, kvalmen er så og si ganske så gone, og her sitter jeg og gomler popcorn mens jeg forbreder det siste til naturfagsprøva jeg egentlig skulle hatt i dag. 

 

 

Okei, over til overskriften; fikk akkurat vite at på fredag eier jeg min nye IPHONE 4S!!!!! Gleder meg utrolig mye, som sagt: can't wait! :-D Miihi!!

 

Men nå, back to naturfag... Blogges (en eller anna gang) ♥

 
DATO: 15.11.2011 / KLOKKESLETT: 20:38

1 kommentar(er)


..som øver til prøve, hele FIRE dager før prøva! Det er virkelig ikke normalt til meg å være. Pleier å sitte med et heftig skippertak tre timer før jeg skal legge meg, dagen før! 

Men ikke nå nei! Begynte i går, gjorde ferdig halve kapitelet. Gud, som jeg elsker lyd, emisjon, lys, bølger og alt det andre digge som hører med! Namnam ♥ Blææh!

 

Så nå sitter jeg her, alene og synes litt synd på meg selv.... Vil egentlig være ute blandt folk og ikke sitte hjemme med naturfag. Haha :( Men men, sånn er det da, ingenting å få gjort noe med...

 

Hva har du gjort i dag? Noen store prøver i nærmeste fremtid?

 

DATO: 12.11.2011 / KLOKKESLETT: 19:37

4 kommentar(er)


God lørdag folkens!
Det har i alle fall jeg hatt, frem til den siste timen... Som dere ikke vet, men vet nå hihi, så er jeg fast leser av Sophie Elise. I dag hadde hun skrevet et helt fantastisk innlegg om dyremishandling. Innlegget kan dere lese HER, noe jeg anbefaler dere å gjøre.

 

Etter å ha sett på nyhetene i dag om pels, innlegget til Sophie og søkt litt på youtube har jeg virkelig åpnet øynene. Jeg har alltid ment at dyremishandling virkelig ikke er greit, og at noe burde gjøres med det. Det er helt forferdelig å tenke på hva de gjør mot dyra våre, og i tillegg tenke på at jeg ikke gjør en dritt for å prøve å stoppe det. Etter i dag akter jeg ikke å sitte på ræva og spise kyllingvinger mens jeg tenker "åh, stakkars dem". NEI! Jeg har tenkt til å gjøre noe jeg lenge har tenkt på å gjøre; Jeg skal melde meg inn i dyrebeskyttelsen, og faktisk vise at jeg bryr meg, og vil stoppe denne galskapen. Jeg vet det kanskje ikke gjør en kjempestor forskjell at ei jente fra Gjøvik melder seg inn, men jeg får i alle fall en god følelse av at jeg er med på å gjøre en forskjell, og uansett - jeg vet jeg ikke er det eneste medlemmet, så noe skjer da vel?

 

Jeg så en helt grusom film i stad, en film jeg ikke føler for å publisere her. Men denne filmen var så sterk og det var den som virkelig åpnet øynene mine. Hvis dere vil se den, så kan dere søke på Farm to fridge - The truth behind meat production. Både anbefaler og ikke anbefaler å se den filmen. Advarer om sterke scener!

 

 
Skjønner ikke at noen kan ha samvittighet til å skade så fine dyr, og pine dem til døden. 
Svake mennesker.... det er det de er! 

  
DATO: 11.11.2011 / KLOKKESLETT: 23:32

0 kommentar(er)


Hallaaa!

 

Slitsom dag i dag, eller rettere sagt - sliiitsom uke! Skolen tar knekken på meg snart, kødder ikke... Masse dumme matteprøver og masse dumme andre ting, ææh! 

Men over til noe helt annet, i dag er det en spesiell dato, 11.11.11! Det skjer ikke igjen på hundre år! Kult! 

Har ikke gjort stort i dag, "chilla" på skolen, trent en times tid og så opp til kjæresten og bare slappet av. Herlig ♥ 
Og nå sitter jeg her da, spiser rømmegrøt, noe som også er ganske så herliiig! Skal snart hoppe til sengs. Yeah, nice friday night... 

 

 Hva er dine planer for helgen? ♥

Jeg skal i alle fall sove lenge og nyte helgen! 
DATO: 06.11.2011 / KLOKKESLETT: 12:09

1 kommentar(er)


Skulle egentlig poste dette i går, men så glemte jeg egentlig litt av det... Heh

Jaja, var ikke noe spennende som skulle stå der heller da, skjer så lite for tiden. Akkurat nå sitter jeg hjemme hos pappa i et høl av et rotehus! Det er jo ikke hele vegger lenger her engang, og bare to rom som er beboelige... Badet og der jeg holder til nå, peisestua. Gogo oppussing! 

Men heldigvis er jeg 100% sikker på at dette kommer til å bli perfekt! Har bilder på mobilen av hva som skjer, men selvfølgelig klarte jeg å glemme kabelen hjemme hos mamma.


 


yeye

 

 

Hva har dere gjort i helga?
Ønsker alle en fortsatt god søndag! Kos dere ♥

 
DATO: 02.11.2011 / KLOKKESLETT: 22:40

2 kommentar(er)


Ble visst et lite innlegg til i dag! Må spørre dere om en liten ting, om litt hjelp!
Mange av dere har sikkert sett at noen legger ut sanger fra youtube på bloggen sin, sånn som denne:


Sååå, er det noen som vet hvordan man gjør sånn nå til dags??

 

Jeg klarte det før, men youtube endrer seg jo hele tida så finner det ikke ut!

Need some help! :(((
 
DATO: 02.11.2011 / KLOKKESLETT: 22:11

11 kommentar(er)


Heiiiaa! 
Flott overskrift, fant ikke på noe bedre. Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg egentlig blogger, fordi jeg har jo som regel ingenitng å skrive om! Men når jeg bestemmer meg for å slutte å blogge, får jeg plutselig masse ideer til ting jeg kunne blogget om. Høhøh..


Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden foran tv'en og se på ingenting, nice life! Heldigvis har jeg min altfor gode venn ved min side, julebrus ♥ Herregud, jeg kommer til å legge på meg minst 10 kilo etter den vinteren her, om det går an å legge på seg av brus da, hahah!

 


My almost best friend ♥ nomnom

 

Kjedelig innlegg, men som sagt så får jeg ingen ideer på blogging, kjedelig liv is a bitch...

Det jeg kan avsløre er at i løpet av denne uka her, forhåpentligvis, skal jeg bestille meg den nye iPhone 4s!!!!!!!! Reine julaften, miiihi!hits