Image and video hosting by TinyPic

DATO: 31.07.2010 / KLOKKESLETT: 18:06

1 kommentar(er)


Hejhejhallå!

Nå er jeg akkurat inne døra fra Mallorca. Ble dessverre ikke blogging i sydenferien, tenkte ikke et sekund på data engang! *Stolt*

Kommer et innlegg senere om hvordan jeg hadde det og seff bildeeeer! :D
Kort innlegg det her ja, men er ikke på datan min så blir ikke bilder, og er ganske sliten etter 12 timer med reise.

Snakkes!
-CARINADATO: 15.07.2010 / KLOKKESLETT: 20:57

16 kommentar(er)


(NESTEN)

Jaja folkens, nå er det ikke lenge til! Lørdag reiser jeg, men stikker til pappa i morgen en gang. Skal først til ei dame og ordne ferdig bunaden min til konfirmasjon til høsten, og deretter siste finish med pakking og så bærer det til pappa. Vi reiser klokka ett om natta og flyet går 06:20. Vi tenkte at det var bedre å sitte en stund på flyplassen enn å vente så lenge hjemme :- )

Så da betyr det ingen blogging på meg de neste to ukene... Trist :-( Vi får se om det kanskje er en liten pc på hotellet eller ett eller annet jeg kan få brukt bare for å si hvordan jeg har det, kanskje.


Kreta 09

Skal du på noen sydenferie i år?
Eller har du vært kanskje?

-CARINADATO: 14.07.2010 / KLOKKESLETT: 13:44

17 kommentar(er)

Altså, jeg har ikke det beste kameraet, men jeg syns bildene ble ganske fine til å være mobilkamera! Tatt en gang sent på våren/ begynnelsen av sommeren.

Hva syns du om bildene?
Hvilket likte du best?

-CARINA
DATO: 13.07.2010 / KLOKKESLETT: 18:34

6 kommentar(er)


*STOLT*

Neida, det var visst ikke så vanskelig, med litt hjelp fra noen veldig snille<3

Før
Etter  :- D Wiiiho!!!

-CARINADATO: 13.07.2010 / KLOKKESLETT: 17:42

5 kommentar(er)


Heihei!

Sorry for sykt dårlig blogging, men sitter bare inne nå for tiden.. Dårlig vær her på Gjøvik :( IKKE BRA!!

Men det er en ting jeg lurer litt på. Okei, jeg er kjempedåårlig til å forklare, men når man kommenterer så må man trykke på "Send kommentar" knappen, og hos noen så står det noe annet som feks: "Gjør meg glad".Den knappen :- )

Så, er det noen som vet hvordan jeg kan endre skriften på den??
Hvis det ikke er alt for komplisert så kan dere kommentere, men hvis det blir vanskelig kan dere gå på "kontakt" knappen min under headeren, og finne hvordan dere kan kontakte meg på!
Blir veldig glad for svar :- D

-CARINADATO: 11.07.2010 / KLOKKESLETT: 14:47

4 kommentar(er)


Halla!

Nå sitter jeg og oppdaterer iPoden min til jeg skal til Mallorca. Legger inn masse ny og ikke ny men "må ha"musikk og bilder, det trengtes...
Haha, jeg fant ut at den nyeste sangen på iPoden min var Erik og Kriss- Rundt Fingeren! Da begynner det å bli en good stund siden jeg la inn ny musikk på den, ja! I dag vet jeg rett og slett ikke helt hva jeg skal gjøre. Kanskje være med Line når hun kommer hjem. Vi får se :- D

Oppdaterer dere iPoden deres ofte? (Hvis dere har iPod, mp3 osv)

-CARINA

Ps: Foressten så er jeg fortsatt åpen for flere musikktips! :- )DATO: 10.07.2010 / KLOKKESLETT: 19:26

6 kommentar(er)


Heihei!

I dag har jeg vært i(?) Lillestrøm med mamma, bestemor og bestefar. Haha, gjengen på tuur !
Neida, var så koselig atte :- ) Vi klarte å kjøre oss bort en liten stund da! Vi skulle nemlig til et kjøpesenter som het Triaden, men så hadde de andre fått det for seg at vi skulle til Strømmen Storsenter. da vi kom dit så vi jo at dette var feil kjøpesenter, og vi kjørte i vei, uten og egentlig vite hvor vi skulle. Til slutt måtte vi bare spørre ei dame om et kjøpesenter ved skogen et sted, og da kom vi på det. Hun forklarte oss veien, og vi kom frem til slutt!

Jeg kjøpte ikke så mye, fant nesten ingenting. 


Kjede fra Glitter - 40 kr (50%)


Armbånd også fra Glitter - 79,50 kr

Nå sitter jeg her, ser på fotballkamp, Rosenborg - Lillestrøm. Go Rosenborg!! :- D Hører ikke så veldig mye av det som blir sagt der da, fordi dere skjønner det at vi har noen veeeldig "flinke" naboer som synger karaoke! Peeent! Jeg får vel skru opp lyden tenker jeg... 
Har foressten funnet min livrett her i livet, Kanelknekkebrød! Utrolig godt, men dessverre får man bare kjøpt det i Sverige, så da må vi dit oftere!!

Hva syns du om innkjøpet?
Har du smakt kanelknekkebrød før?

-CARINA
 DATO: 09.07.2010 / KLOKKESLETT: 22:19

5 kommentar(er)


Nå tror jeg at jeg endelig har fått greie på hvordan man legger til vintage effekt på bilder, men er fortsatt ikke helt sikker.
Har sittet i 3-4 timer nå og prøvd å få lagret bildet, men har fått skuffelsen ett par titusen ganger! Og nå, endelig klarte jeg og lagre bildene! Super lykkelig!!

Takk til >SANDRA< som lærte meg det ! :- )

Så, har jeg fått det til? :- D

-CARINA
DATO: 09.07.2010 / KLOKKESLETT: 19:10

10 kommentar(er)


Jaja, da er fredagskvelden min i boks dere! Nå har mamma akkurat dratt ut en tur, og hun etterlot seg et vedlig positivt "spor" etter seg! 
Så da blir det pizzasteking på G her i kveld i allefall!
Skal ikke være alene hjemme så lenge da, besteforeldrene mine kommer snart, for å passe hunden min så jeg slipper det. Nå høres det ut som om hunden min må ha en slags "hundepasser" eller noe, men det var ikke sånn ment, jeg mener gå turer og slikt, og han står ute på hverandaen, og da må noen se til han og slikt.

I dag har jeg faktisk gjort noe jeg nesten aldri pleier å gjøre. Jeg har lest bøker!! Det er veldig ulikt meg, men i dag bare følte jeg for det, og jeg leser en helt utrolig spennende serie som jeg på det høyeste anbefaler dere å lese! Nå skal ikke jeg plapre i vei om bøker og sånne kjedelige ting altså!


Beste serien etter "3 venner". Er halvveis i den 6. boka nå, "The rose"

Hva har du gjort i dag?

-CARINA
DATO: 08.07.2010 / KLOKKESLETT: 23:12

2 kommentar(er)


Som nevnt sånn ca. 7692382436 ganger er det ikke lenge til jeg drar til Mallorca, så derfor er det snart på tide og legge inn litt ny musikk på iPoden min! Har faktisk vært veldig flink i det siste og lastet ned sanger jeg har hørt på radio og av andre osv, men fortsatt, jeg vil høre deres sangtips! Jeg hører på nesten alt, bortsett fra sånn hardrock og metall, you name it! Liker vel egentlig best pop om man kan kalle det det, men fortsatt så er jeg åpen for andre musikksjangere (?)! den siden >HER< har foressten blitt min nye venn, digger den, ja!

Når vi fortsatt er inne på det med musikk, så har jeg fått en ny høre på 24/7 sang! Haha3OH!3 ft. Ke$ha - My first kiss

Da er det bare og skrive sanger i kommentarfeltet under, blir veldig glad om du skriver i allefall :- )

-CARINADATO: 08.07.2010 / KLOKKESLETT: 17:07

14 kommentar(er)


Ikke så mye akkuart, men trengte et par ting før jeg skal til Mallorca. For de som ikke vet når jeg drar så drar jeg den 17. Juli! Gleder meg kjempemasse! Trenger fortsatt noen småting til, men det ordner jeg litt senere.


Blå-grønn neglelakk fra Cubus


Bikini også fra Cubus

Hva syns du?

-CARINADATO: 08.07.2010 / KLOKKESLETT: 15:14

2 kommentar(er)


Hei!
Rakk dessverre ikke å blogge i går.. Var med Line hele dagen, og var ganske så sliten da jeg kom hjem.
Jeg var med henne på CC en tur og kjøpt ett par småting til Mallorca-tur i neste uke! Etter CC dro vi bare hjem til Line en tur og spiste litt is, kjempegodt!


Mmm, naam ♥
Vi var ikke lenge hjemme hos Line før vi skulle hjem til meg og grille. Der var vi heller ikke lenge før vi stakk til en barnehage like ved meg, og bare chilla i huska. Ettervært ble det kjedelig så vi gikk oss en tur og skulle se om vi så noen folk, men ingen å se så vi dro hjem til Line den siste timen jeg fikk være ute. Lurer på hvor mye vi gikk i hele går? Det var ikke lite altså, men men, som Line pleier å si: "Jeg tar det som trening!"


Hva skal du i dag?

-CARINADATO: 07.07.2010 / KLOKKESLETT: 00:36

1 kommentar(er)


...eller noe (?)

Hahah, engelsken min er ikke helt på topp i ferien gitt, men det jeg skulle frem til sånn eegentlig er at i dag har det vært en kjempefiin himmel, og da har det visst blitt en sånn slags "min greie" å ta bilder av den fine himmelen vår! Haha, når folk tar bilder av himmel eller blomster så sier de: "Ja dere, da tar vi en Carina!" Tihi :- )
Ut på tur, aldri sur? Eller var det omvendt..? Neida, Line er så søt atte ♥


Haha, jeg bare: Åh, se på den fine skyen'a!  Og Line bare: Jaaada, den er så fin så, kom nå!
Og så legger hun det ut på sin egen blogg og sier det ikke var så verst alikevell, litt burna elleer? (a)
Hahha, neida


:- D

Snakkes!

-CARINADATO: 06.07.2010 / KLOKKESLETT: 20:58

2 kommentar(er)


What to blog about!!

Er helt tom for tiden, aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om!? Dere skjønner det at, jeg har ikke så veldig spennende liv "amma"! Men prøver så godt jeg kan og finne på noe, skal prøve og ta mer bilder og slikt!

Bare en sånn bitteliten oppdatering fra i dag så var jeg med Line på fastland, men der var det jo kjeempemaaange!! INGEN fra klassa var der, bare Line og jeg, ingen vi kjente bortsett fra søskenbarnet hennes. Så vi satte oss på sykkelen og syklet ned på Mac'ern og kjøpte oss en McFlurry! DIGG ♥


Har ikke noen bilder fra sykkelturen vår i dag, så legger ut et random bilde av oss :- D

Hva har du gjort i dag?

-CARINADATO: 05.07.2010 / KLOKKESLETT: 23:20

3 kommentar(er)


Heihei!

Nå har jeg fått min personlige kodefikser, nemlig Line! Nå har hun fikset en ny knapp til meg i menyen under headeren. Den heter "Følg meg" og da kan du følge meg på Bloglovin'. Blir vedlig glad om noen tar seg tid til å gjøre det ♥Liker min nye knapp, haha :)

-CARINA
DATO: 05.07.2010 / KLOKKESLETT: 21:14

4 kommentar(er)


I dag har jeg vært hos Line, skal dit senere i dag også, så blir ikke så mye blogging på meg i dag. Får se om jeg klarer og poste ett før jeg legger meg tenker jeg!

I lengere tid har jeg hatt kjempelyst til å smake på Frappuccino. Første gangen jeg hørte om det var vel da Voe begynte, så Line og jeg kopierte den 2. oppskriften hun la ut på bloggen sin, og bare satte i gang! Ble litt mye søl i begynnelsen fordi vi ikke hadde skrudd ordentlig på den greia under (aner ikke hva det er), men vi fikset det etterhvert.

Jeg legger ut oppskriften i dette innlegget, kopiert fra bloggen til Voe, bare så det er sagt! Håper ikke det gjør noe, men jeg syns hun forklarer veldig bra hva man skal ha og hvordan man skal gjøre det.

"(Til 2-3 porsjoner)

Du trenger:
1/2 kopp fløte
1 1/2 kopp helmelk/lettmelk (synes det er best med helmelk)
1 1/2 kopp med isbiter
2 kuler vaniljeis
1 kopp STERK KAFFE (med pulverkaffe-2 t-skjeer)
Sjokoladesaus
Krem (kan droppes).

1. Aller først start med å lage kaffe! Jeg bruker det varmeste vannet i springen, 2 fulle ts. med pulverkaffe, blander det, og setter koppen i kjøleskapet. 
2. Etter 5-10 minutter kan du helle ingrediensene i blenderen, før du heller oppi kaffen som forhåpentligvis ikke er noe varm lenger. Den tenger ikke være helt kald.
3. Til slutt tar du oppi sjokoladesausen. Jeg klarer ikke si en bestemt mengde, men jeg pleier å ta en goood dæsj. Det er lurt å smake til.
4. Da er det bare å helle frappuccinoen oppi glassene, og topp det gjerne med krem! "


Ja, her er alle ingrediensene!
Kaffe, fløte, melk, og vi brukte selvpisket krem, isbiter og sjokoladesaus.
men vi tok visst ikke bilde av isen, men det var bare vanlig vanilje-is!

Til dere som ikke har prøvd dettte; Jeg anbefaler dere å smake på det, kjempegodt!


Resultatet ♥ utrolig godt!!

Har du smakt Frappuccino?

-CARINA


DATO: 05.07.2010 / KLOKKESLETT: 00:01

4 kommentar(er)


Nå er det bare to uker til jeg drar til Mallorca!!! Gleder meg sykt, og litt av grunnen til det er at jeg skal være med faren min og det begynner å bli en good stund siden. Ja, faktisk så er det 10 år siden! jeg skal være med pappa, lillebroren min, tante, onkel, søskenbarnet mitt og kjærsten hans. Blir koselig! Vi skal som sagt til Mallorca, Alcudia og hotellet er Ses Fotges.
Ser herlig ut ♥


Hahha, han her kommer til å bli min nye bestevenn! Hahah, tuller :)

Skal du på noen sydenferier i år?

-CARINADATO: 03.07.2010 / KLOKKESLETT: 22:43

6 kommentar(er)


Jaja folkens, da har endelig jeg også fått meg meny under headeren min, noe som jeg har ventet veldig lenge på! Det var endelig noen som kunne hjelpe meg med dette problemet, nemmelig LINEEE!! Så tusen takk til deg ♥
Hva syns du?  

-CARINADATO: 03.07.2010 / KLOKKESLETT: 22:19

4 kommentar(er)


Her er bloggene jeg leser fast hver dag. Jeg er jo innom en gang i blant hos andre sine blogger også, men de her er de som står på listen min:

Line

Voe

Sofie

Rikke

Haawt

Maren

Gry Anita

Linda

Vaaali

Annais

-CARINADATO: 03.07.2010 / KLOKKESLETT: 21:42

0 kommentar(er)


Hvis det er noe du lurer på eller vil spørre meg om så kan du kontakte meg på et par forskjellige måter.

Den ene måten er at du kan sende meg en mail på adressen camar2@online.no eller casiob@hotmail.com. Hvis du gjør dette ber jeg deg om å skrive "blogg" som emne så jeg lett kan se hva mailen dreier seg om.

Den andre måten er jo at du kan sende meg en post/ melding på blogg.no hvis du vet hvordan man gjør det. Den tredje måten er nettby. Jeg er en av de få som fortsatt har nettby, og facebook har jeg dessverre ikke. På nettby heter jeg da altså mordi1/ Carina Sandvik.-CARINA  DATO: 03.07.2010 / KLOKKESLETT: 21:26

0 kommentar(er)


♥Navnet mitt er da Carina og jeg kommer fra Gjøvik. Jeg ble født den 25. Januar 1995, så jeg er 15 år og til høsten begynner jeg i 10. klasse. Litt nervøs pga eksamner osv, men tror det nok skal gå bra. Gleder meg veldig til å bli ferdig med ungdomsskolen i allefall. Jeg bor som sagt på Gjøvik sammen med mamma og hunden min, Robbie. Annenhver helg og omtrent hver onsdag besøker jeg faren min og lillebroren min på 6 år. Driver med svømming på fritiden. Jeg har hatt alt i alt veldig mange fisker, har rett og slett ikke tellinga, en kanin og nå sitter jeg igjen med en hund og en katt. Kaninen min het Simba, hunden min heter som sagt Robbie og katten min heter Blackey.

Litt enkle fakta om meg:

Navn: Carina
Alder: 15
Stjernetegn: Vannmannen
Høyde: 165 cm
Hårfarge: Mellomblond
Øyefarge: Blå
Livstatus: Singel

Favorittdyr: Hund, katt og ulv :)
Favorittmat: Fajita 
Favorittdrikke: Villa Farris
Favorittdessert: Oreokake
Favorittsang: Love the way you lie - Rihanna ft. Eminem
Favorittfarge: Rosa, blå og gul
Favorittfilm: Twilight

Hvis jeg måtte velge mellom:

Kaffe / te:
Te
Pizza / pølser: Pizza
Marsvin / hamster: Marsvin
Fotball / håndball: Håndball
Svart / hvit: Hvit
Hytte ved sjø / hytte ved fjellet: Hytte ved sjø
Vinter / sommer: Sommer!!


Gammelt..
<3


Herligee ♥

-CARINA

DATO: 02.07.2010 / KLOKKESLETT: 17:29

15 kommentar(er)


IRONIII!

Ja, nå er det ikke lenge siden jeg lagde ny header og byttet design, faktisk så er dette den tredje headeren min på under to uker! Uff, jeg har problemer ... :) Men jeg får inspirasjoner  og nye ideer hver dag, så sitter jeg og kjeder meg og bare lager noe, og da er det gjort!
Men nå skal jeg prøve å holde på denne en stund, uansett hvor lei jeg blir den! (legg merke til ordet prøve) Hahah
Hva syns du denne gangen da? ♥
Hahaha


-CARINADATO: 02.07.2010 / KLOKKESLETT: 00:33

7 kommentar(er)


På Tirsdag var jeg i Oslo med Line, mamma og bestemor, og det var egentlig meningen at jeg skulle legge ut dette innlegget på onsdag, men da skjedde det noe rart så jeg ikke fikk lagt ut bilder. Men nå funker det så jeg bare går rett på sak jeg :)Nye rense-greier for huden fra Body Shop. Den første er en rensegelè, den andre flaska er en toner, og boksen er ansiktsmaske. Brukte alle tre i går, og flaskene i dag, og jeg ser forskjell! Anbefales!

Rensegelè - Body Shop - 89 kr 
Cleaning Toner - Body Shop - 89 kr
Ansiktsmaske - Body Shop - 119 kr

Veske/ bag - Accessorize - Ca. 400 kr (husker ikke helt, og lappen har rømt : s )
 

Lommebok/pung - Morris - 99 krShorts - Only - 250 kr


Topp - BikBok - 75 kr


Kjede - BikBok - 99 kr
Tusen takk mamma ♥ hun kjøpte et til Line og til meg

Hva syns du om tingene? :)

-CARINADATO: 01.07.2010 / KLOKKESLETT: 23:11

3 kommentar(er)


Heyy!

I dag har det vært en helt utrolig dag! Jeg har nemmelig vært et sted som heter Langedrag Naturpark og fått lov til å se og være ganske nære ville dyr. Jeg har også bare vært 2 små meter unna en vill ulv! Det var helt syykt! Vi betalte ekstra for å være med inn i en av ulvegårdene, og få møte 5 ville ulver. Jeg husker til og med navnene dems, Tro, Aslan, Snorre, Gard og Arn. Jeg tror det var Gard som var nærmest oss, er ikke helt sikker. Ikke lett å se forskjell på dem.

Jeg har også sett og vært veldig nær en, hahah, en elg som het Svea, og jeg har sett fjellrev, reinsdyr, yak (eller hvordan det skrives) gaupe og flere husdyr da. Utrolig morsom dag, men det værste med denne dagen, var at jeg ble solbrent! Jeg er kjemperød i ansiktet og i nakken :(


Haha, gjett om jeg ble gira da jeg så dette skiltet her!


Se så nydelig ?


Den deer, skremte livet av meg!! Den kom bare plutselig løpenes rett forbi meg da jeg prøvde å ta bilde av en liten fjellrev, så hører jeg sånn dunk dunk dunk litt ved siden av meg. Jeg trodde det bare var en unge som løp ned for å se fjellreven, så snur jeg meg og der kom visst "Rudolf" gitt!


Så søøt da <3


Ikke så stygg den heller væ'? <3


Hahah, så søtt! Hun suger på hånda hennes akkurat som da vi var små og sugde på tomlen <3


Se så nære oss de var!


Det var den ulven som var nærmest meg, under 2 meter unna! Jeg ble litt nervøs, men de var ganske redde oss, men også veldig nysgjerrige! Og mest av alt, suuuper nydelige!!
Haha, da vi skulle ut igjen av ulvegården, fulgte denne "lille" karen etter oss!

Har du vært i Langedrag Naturpark før?

Nå venter dusjen veldig på meg, så snakkes!

-CARINA

hits