Image and video hosting by TinyPic

DATO: 30.06.2010 / KLOKKESLETT: 17:02

3 kommentar(er)


I går var jeg som sagt i Oslo og det var meningen at jeg skulle legge ut et innlegg i dag om innkjøpene fra i går, men noe har skjedd med enten blogg.no, eller bildene mine :s

Jeg får ikke lastet opp noen av bildene mine! Det bar kommer at filen ikke støttes eller ett eller annet. Så da må nesten det vente til det funker igjen en dag. Kan bli enten seinere i dag eller kanskje i morgen, vet ikke helt om jeg rekker det i morgen, for da skal jeg til Langedrag og hilse på ulveer :D Gleder meg!

Kjedelig innlegg uten bilder, men bare sier i fra!

-CARINA
DATO: 29.06.2010 / KLOKKESLETT: 23:35

7 kommentar(er)


Halla!

Ah, nå er jeg sliten i beina! Har løpt rundt i Karl Johan og Akerbrygge i hele dag, bokstavelig talt. Jeg stod opp klokka 06:00, og toget gikk fra Gjøvik litt over 07:30! Trøtt og sliten kan man si, og innmari godt og sette seg ned i stolen og blogge nå!

Har hatt en kjempefin tur men Line, mamma og bestemor. Line og jeg har gått for oss selv mesteparten av dagen, vi møttes ett par ganger, og spiste sammen på Egon i fem tida. God mat, shopping OG knallfint vær! Hva mer kan man ønske seg?
Hahaha, og morsomme folk setter prikken over I'en! Haha, tror jeg aldri har ledd så mye som i dag, eller i allefall ikke på lenge!
Innkjøpene kommer i morgen!


Var inne på den mest FANCY butikken jeg noen gang har vært inne i! Den het foressten "Monkey"


Hahha fjortisser in tha house! Morsom speilvegg vettuuu


Han var morsom, hahah!


Fontena vår Line!
Bra side Line, der fikk vi tatt en skikkelig "Catch a moment"
hahah, neida

Som sagt så kommer inkjøpene i morra :)
Har du vært i Oslo i det siste?

-CARINADATO: 28.06.2010 / KLOKKESLETT: 22:07

8 kommentar(er)


IGJEN!

Nå er det ikke lenge siden sist, men jeg sa jo at den kanskje bare var midlertidig.

Håper jeg har denne litt lenger da, men jeg blir så fort lei alle headerne mine, blir likosm ikke helt fornøyd hver gang men må leve med den :)
Hva syns du?

-CARINADATO: 28.06.2010 / KLOKKESLETT: 19:16

3 kommentar(er)


Jaja, da var det siste gang jeg så min kjære kanin, for alltid...
I dag holdt vi en slags begravelse for kaninen min Simba som døde i November 2009. Høres sikkert fælt ut at vi ikke har begravd henne før nå og at hun har ligget i et pappeske i en fryser hele vinteren, men vi måtte bare gjøre det sånn. Det var nemmelig for hardt i bakken til å begynne å grave i November, så da ble det bestemt at vi skulle begrave henne i sommer. Så, i dag var dagen. Det var tungt å se henne igjen, for man blir jo ganske glad i dem selvom det bare er et dyr, og i mitt tilfelle en kanin. Jeg hadde henne tross alt i 6 år, og hun ble nesten 7. 
Bare til opplysning, den fryseren hun lå i har ikke vært i bruk mens hun lå der hvis dere lurte.


Esken hennesGoodbye my lover - James Blunt


Og steinen hennes. Jeg ville skrive navnet hennes der så folk vet hvem sin grav det er jeg :)


Simba - 11. April 2003 - 16. November 2009
Hvil i fred jentami ♥

-CARINADATO: 28.06.2010 / KLOKKESLETT: 00:33

4 kommentar(er)


Nå begynner jeg endelig å få sommer-følelse! Det pleier å ta ganske lang tid før jeg får det inn i hodet at jeg har sommerferie og det er sommer liksom, men i år har det gått faktisk ganske fort! Endelig sommer folkens! Det er helt utrolig deilig, å ligge lenge om morgenen, våkne opp om morgenen/ formiddagen (a) å se ut av vinduet og se gress! Det er deilig det! Sikkert ikke så veldig mange som er enige med meg pga allergi, men det har heldigvis ikke jeg, så jeg elsker å se gress og knallblå himmel, blomster osv. Herlig!


Se på det der! Blå himmel er digg ♥


De lukter kanskje vondt, men morsomme å ta bilder av :' )


Se så kule krølle- skyer! Jeg måtte redigere bildet ganske mye så dere fikk sett hvordan de så ut (y)
Ellers så pleier jeg ikke å overredigere bildene mine, bare så det er sagt.

Har du fått sommerfølelse enda?

-CARINADATO: 26.06.2010 / KLOKKESLETT: 22:53

4 kommentar(er)


Halla!

I natt har jeg ligget over hos Karoline, og gjett om vi er trøtte! Husker ikke når vi la oss, men vi snakket vel omtrent hele natta, og hatt det kjempegøy da, selvfølgelig! Og jeg lurer på hvor mange ganger vi har sagt til hverandre: "Du er moRsom duu!" og " Uuh, that's naaaasty!" Hahahh, gøy!

Nå er jeg nesten akkurat ute fra en deilig dusj og ansiktsmaske. Det er nesten alt for digg det! Nå er det år og dag siden jeg har tatt ansiktsmaske, så her om dagen kjøpte jeg en billig en på H&M, duger vel uansett pris tenker jeg bare! Jeg kjøpte en sjokolade ansiktsmaske fordi ingen noen gang har sagt noe dårlig om den, så jeg ville prøve den ut jeg også!
Hahah, nuudelig! ♥

Jeg kjenner jo at huden er mykere akkurat nå, men vet ikke om den hadde noe spesiell effekt jeg :) Tenker egentlig ikke mest på effekten heller, bare liker å ha det på fordi det er litt digg når det stivner. Haha.

Har du prøvd denne?
I såfall hva synes du om den?

-CARINADATO: 25.06.2010 / KLOKKESLETT: 22:27

0 kommentar(er)


Hey!

Lite blogging i går fordi jeg var på sånn konfirmantfestival/ TT. For de som ikke vet det så er TT et slags treff for ungdommer, og annethvert år er det treff for alle ungdommer/tenåringer generelt, men i år er det bare for konfirmanter.

I går var det kjempegøy rett og slett der! Det morsomste var vel at hver og en fikk et lodd da de kom inn i hallen til "Warm Up", og på loddet stod det en bokstav og et tall. Mitt lodd var gult og det stod "C 81", og med det loddet skulle vi finne den andre personen som hadde det samme. Ida og jeg hadde det spesielt gøy med de loddene fordi vi gikk rundt til hver og en og spurte: "Er vi venner?" eller "Er du min venn?" Hahah, det var gøy det! Og til slutt fant jeg min venn, hun var fra Bodø og het Kristin! Hyggelig jente.

Men det jeg egentlig skulle frem til var at nå er Line ferdig med filmen hun har laget fra grillinga hos Sofie. Tenkte det var bedre med en video av noen av bildene enn bare et innlegg med et par bilder!

Koselig! ♥

Fin eller hva?

-CARINADATO: 23.06.2010 / KLOKKESLETT: 18:01

7 kommentar(er)


Okei, det her blir et veldig kort innlegg, skal på en konfirmantfestival nå snart.

Tenkte jeg bare skulle fortelle at jeg har laget en ny header, ville ha en litt mer sommerlig en!Tror den bare midlertidig, skal prøve meg ut på noe nytt også kanskje :)

Hva syns du?

-CARINADATO: 23.06.2010 / KLOKKESLETT: 14:34

4 kommentar(er)


Hei!

Det er en ting jeg lurer veldig på, og lurte på om noen andre vet hva det betyr? I går da jeg gikk sammen med Line, Rikke og Natalie fra fastland og ned til CC, så gikk vi forbi noen hus og ved et hus så hang det masse sko i en tråd eller i en strømledning, husker ikke helt. Og da er spørsmålet: Betyr dette noe spesielt? Noen sier at det betyr at det har vært et drap eller et dødsfall, eller stoffselging, noen bare ler og sier at de har hengt dem opp på tull osv..
Hahah, jeg har i allefall veldig lyst til å vite om det betyr noe, fordi det var bare så ekkelt å gå forbi der, uff!
Det var rett og slett ubehagelig å gå forbi der! Ikke noe hyggelig, og jeg vet ikke hvorfor, men jeg fikk tanker i hodet som forbindes med dødsfall og slike ting, aner ikke hvorfor fordi jeg har aldri sett det før.

Så, er det noen som vet?
Hadde blitt veldig glad om du skrev det i allefall! :)

-CARINA
DATO: 23.06.2010 / KLOKKESLETT: 00:01

4 kommentar(er)


Hejhejhallå!

Nå er jeg omtrent akkuart inne døra etter en solfylt dag med masse herlige folk! I dag har jeg vært på fastland med Line, Rikke og Natalie, koselig! For de som ikke vet hva fastland er, så er det et sted i Gjøvik hvor man kan sole seg og bade hvis man vil. Det er ute btw, og jeg foretrekker ikke å bade der så ofte siden det er så møkkete vann :s

I går var jeg på grillparty hos Sofie. Det var kjempekoselig som alltid! Spiste masse god mat, spesielt mini- hamburgere! De var godee ♥ og så fikk vi jordbær dyppet i sjokolade, det var diiigg!

Noen bilder fra i går, men video kommer senere :) Line mekker (y)


Haha, dailai! ( Legg merke til de gode velkomstdrinkene vi fikk da vi kom )


Namm ♥


Rikke og Ida er litt søte der nedi bollen da :)

Har du vært på grillaprty i det siste?

-CARINA
DATO: 21.06.2010 / KLOKKESLETT: 16:16

1 kommentar(er)


ehm jaa!

Jeg er i så feriemodus nå at jeg glemmer å blogge nå for tiden!

Har lenge tenkt på å blogge om bursdagen til Line som var den 1. Juni, men feiret den 4. Juni. Det er en av den morsomste bursdagen jeg har vært på, kjempe koselig var det :)
Gjorde ikke sånn veldig spesielle ting der, men det bare var så koselig! Vi spiste taco, hoppet på trampolina som førte til litt veldig morsomme ting, tok hundrevis av bilder, spiste kake og godteri og bare hygget oss kjempemasse!

Her er noen bilder fra bursdagen, har ikke så mye å si annet enn at det var en vellykket kveld!


Haha, litt kult bilde :) GO Line!Bursdagbarnet og Rikke jooo :' )
NAMM sier jeg bare <3


Rikke og Sofie ♥
Hege, Line og Sofie :)
Alle de fantastiske folka (bortsett fra Karine, hun kom seinere) ♥


Karine och Carina ♥ iluer deg

Men nå skal jeg hoppe i dusjen og fikse meg til grillparty etterpå, at Sofie's place!

-CARINA 
DATO: 15.06.2010 / KLOKKESLETT: 22:34

5 kommentar(er)


Nå er jeg tilbake!
Vet jeg ikke hadde en offisiell pause, men det har vært mye skole nå for tiden, tentamner, prøver, fremføringer osv, så jeg måtte ta en pause fra bloggen. Men nå er jeg tilbake!

Mye har skjedd den siste tiden, både bursdager og grillaparty + mer!

Jeg kan jo begynne med bursdagen til Karine. Kjempekoselig bursdag med de beste folka! Spiste den beste pizza'en og så en film som også var ganske bra! Denne bursdagen skjedde da altså 14. Mai hos Karine.


Hahha, Sofie hadde det litt gøy med å kliiine oreokake i annsiktet på Line! Da var latterkrampen i gang!Sofie, Hege og Line søtinger ♥


Eneste "nesten" gruppebildet som ble tatt, ble ikke tatt noen særlige gruppebilder, men herlige folk da (y)


 

Dagen etter var det grillparty hos Tina, noe som var utrolig gøy!
Vi koste oss kjempemasse med gode pølser og hamburgere først, og etter det gikk vi ut på en liten skogstur. Da skjedde det noen ting, som f. eks at vi møtte på en litt sånn ødelagt campingvogn heelt random ute i skogen. Meen det litt skumle var at kanskje 100 meter unna fandt vi også flere herpa hytter/hus! Midt inne i skogen! Det var sånn: "Oi, der er en hytte jo! Og en til, neimen en til! Enda en!" 4-5 ganger, det var litt scary :s men gøy var det også! :)


Det er litt utydelig på bildet at den var ganske ødelagt, men den var litt skummel!


Det var den mest skremmende hytta :s Mye rart inne der...


♥♥

Men nå må jeg nesten gå å lage meg litt mat :-)

Har du gjort noe spesielt i det siste?

-CARINA

hits