Image and video hosting by TinyPic

DATO: 30.04.2010 / KLOKKESLETT: 17:08

5 kommentar(er)


Halla!

I dag har jeg vært på CC med Karine, kjøpt meg noen klær og en ny sminkefjerner/ rense-greie. Den blir spennende å prøve ut! Jeg kjøpte en genser, en hettejakke, en bh og den rense-greia, hehe.

Men over til noe annet, som at jeg har en ny spilleliste, de beste sangene jeg vet om i allefall! Noen av dem er jo ikke så veldig nye, men for meg så gjør ikke det noe!Unbelievable- KobosjarnaStereo Love- Edward Maya ft. Vika JigulinaSupernova- Mr Hudson ft. Kanye WestRuter- Karpe DiemRiding Solo- Jason DeruloForever- Drake, Lil Wayne, Kanye West, EminemBedrock- Young Money


 
Dirty Picture- Taio Cruz ft. Kesha

Hva syns du om sangene?
Har du hørt noen av dem før?

-CARINADATO: 27.04.2010 / KLOKKESLETT: 17:03

3 kommentar(er)


Åhh, nå er det lenge sia jeg har vært innom her ja gitt... Har ikke hatt tid til å blogge, og har rett og slett glemt det.
Men nå er jeg nok tilbake. Det blir litt hektisk framover på skolen pga alle tentamene og prøver og slikt, så det er ikke sikkert jeg får blogget så mye, men men, skal prøve i allefall!

I helga har jeg ikke gjort så mye. Var hos pappa fra fredag til lørdag, spiste pizza, film og koste oss. Fra lørdag til søndag overnattet Line hos meg, og da ble det også film og pizza. Vi så en film som het 18- year old virgin, og må bare si det, vi visste det ikke på forhånd men det var rett og slett halvveis pornofilm! Vi fikk egentlig litt sjokk, men morsom var den!Har du sett filmen?

På søndag var Line og jeg i kirka fordi vi måtte ta en ekstra gudstjeneste. Like greit å få det unnagjort så fort som mulig. Etter kirka dro vi hjem til Line og hoppa på trampolina i finværet! Eller, egentlig var det bare finvær en liten stund da...


Hahha, gjort på noen minutter :-)

Hva skal du i dag/kveld?

-CARINADATO: 14.04.2010 / KLOKKESLETT: 21:43

4 kommentar(er)


..egentlig ikke, men også egentlig litt kule da!

I de siste dagene, bortsett fra i dag har de fleste jentene i klassa sittet inntil veggen ute og spist. Innmari varmt og sommerfeelingen blir bare bedre og bedre. Og forresten, så så jeg blåveis i daag! Det er kult.

Har ikke så mye mer og si enn at jeg og Ane er dritkuleeee! Neida, bare litt freshe med andre sine solbriller :)


Camilla, Rikke, Pauline, Tina, Hege, Sofie og Line <3Ikkesant vi er freshe? ♥


Oh yeah!


<3

Har det vært fint vær hos deg?

-CARINADATO: 12.04.2010 / KLOKKESLETT: 21:47

5 kommentar(er)


I går ettermiddag/kveld var det en helt fantastisk solnedgang! Haha, kan snart endre bloggnavnet mitt til "Naturbloggen", men nå er det jo en ny årstid, så vær grei! :)

Ingen av bildene er redigert!

Litt sjåmete bilde, men zooma mye fordi jeg var litt langt unna.
Hva syns du om bildene? :- D

-CARINADATO: 12.04.2010 / KLOKKESLETT: 17:22

7 kommentar(er)


..og HALLO TIL VÅREEN! Endelig er det vår! I går ble jeg angrepet av den første bien i år, og i dag har jeg sett...... Hestehov! Det var deilig det, og endelig se en blomst på bakken. Tørr asfalt er også utrolig digg. Jeg har begynt å sykle til skolen igjen også, som gjør at jeg kan ligge litt lenger om morgenen! Alt er bare bra nå for tiden! Hahah.

Og jeg har blitt skikkelig fan av gåsunger, ikke sånne fugle- gåsunger, men sånne som er på trær. Jeg vet at det ikke er noe nytt nå at det er gåsunger ute, alle har vel sikkert sett det, men jeg syns de er så lodne og søte små, så jeg har hundrevis av biler med gåsunger på! (Å herregud, jeg må få meg et liv, hah)


Se så søtee da♥


Okei, nå må jeg gi meg :)En liten mini sol? ♥

I dag har jeg vel ikke andre planer enn trening. Og nå skal jeg gå tur med hunden min!
Hva skal du i dag?

-CARINADATO: 11.04.2010 / KLOKKESLETT: 22:18

2 kommentar(er)


Heihei!

På fredag var jeg på bursdag hos Sofie. Det var veldig koselig, vi så på film, danset og koste oss masse. Vi så på "Fredag den 13.", noe som var ganske skummelt. Jeg har ikke så mye mer og fortelle annet enn det jeg har sagt nå, men det var i allefall kjempekoselig!


God pizza, det var kebabpizza også kalt Norgespizza fra San Marino.Haha, skjekk Rikke i bakgrunnen a! <3Karinne ville skjekke ut fokuset på mobilen min!


-CARINADATO: 11.04.2010 / KLOKKESLETT: 14:26

6 kommentar(er)


..haha, kreativiteten min er ikke helt på topp for tiden. Men men, det får gå.

Nå har jeg akkurat spist frokost, tidlig må jeg si. Ville heller kalt det lunsj, hehe! I dag har jeg planer med Line, etter vi har vært i kirka. Vi skal ha Påskegudstjeneste, og jeg skal være med i skuespill! Gruer meg, jeg skal være et tre, haha og en tjenestepike.

Vanligvis når man skal vise frem på bloggen hvordan man lager en matrett eller noe annet, viser man sånne fancy oppskrifter, men uheldigvis er ikke jeg så fancy :( Haha, så til frokosten min i dag som var eggerøre, trenger man til en posjon, ett egg og litt melk. Ett egg = en spiseskje melk, 2 to egg= to spiseskjeer med melk, lett som en plett.


Først klekker du egget. Hahah, klekker? :) Deretter heller du i en spiseskje melk, jeg er ikke så nøye på det så jeg bare blasker oppi litt melk.Så rører du godt om! :) hihiSå heller du det i stekepanna og husk rør hele tiden! Ellers brenner det seg, fort!
Vært der, gjort deet.Og når du er ferdig, har du en SMILEY BREAKFAST! Hahah:)

Hva skal du i dag?

-CARINADATO: 10.04.2010 / KLOKKESLETT: 22:53

14 kommentar(er)


Dette innlegget kommer litt sent men det er fordi Line ikke har sendt meg bildene før nå :)

Men her er i allefall dagens outfit!

Genser - BikBok
Hvit topp - Cubus
Bukse - BikBok
Skjerf - Lånt av mamma x)
Kjede - Glitter
Armbånd - Glitter og H&M
Øredobber - Glitter

Hva syns du? :)

-CARINA
DATO: 10.04.2010 / KLOKKESLETT: 21:10

10 kommentar(er)


...SAVNER JEG SOMMEREN! I dag har det vært strålende sol her på Gjøvik, og da får jeg enda mer lyst på sommer!
Gleder meg innmari, og det er ikke så lenge til heller, heldigvis. Fikk ordentli sommerfølse i dag<3 Digg!


Ahhh, good times♥ Sillungen med Karine!

Savner du sommer?

-CARINADATO: 10.04.2010 / KLOKKESLETT: 14:32

7 kommentar(er)


Nå sitter jeg med pc'en på fanget hos Line, og hun er i full gang med å forklare meg ting om e.l.f sminken sin. Vi har sittet litt ute i sola litt og Line har fått skille, noe som hun er veldig stolt over!!


Line har klipt seg btw :) hihiKult med selvutløser da! <3


Nå skal vi spise, så blogges senere !

-CARINADATO: 09.04.2010 / KLOKKESLETT: 16:53

4 kommentar(er)


Nå er jeg akkurat ute av dusjen og har jumpa inn i Onepiecen min (kommer innlegg om den senere). Jeg skal på bursdag klokka 6 hos Sofie, så kommer flere innlegg om det enten i dag eller i morra, får se hva jeg rekker.

I dag, beste dagen i hele uka fordi vi hadde matlaging på skolen! I dag stod Kylling Tandoori på menyen, noe som jeg også elsker!! Det er skikkelig godt, og gruppa mi lagde den beste kyllingen i dag. Vi vaaant :- D  Men vi skulle også lage Nanbrød, og det gikk ikke så veldig bra... De så ut som dårlig stekte pepperkaker rett og slett. Vi vet ikke helt hva vi gjorde galt, fordi de skulle heve litt i ovnen, men de ble bare flatere og flatere, og plutselig var de brent. Hahha, litt komisk, men også harmelig.


Namm♥Hahha, de ble virkelig en suksess!De skulle være så tykke og den fargen! Haha, legg merke til at det ser ut som et slangehode :)Gard, Jostein og Ida! Namnam :(Haha, og da vi skulle vaske opp igjen, satte Jostein seg og spiste opp resten av kyllingen vår! Han likte den godt.

Nå skal jeg begynne og ordne meg til bursdag! Snakkes :- *

-CARINADATO: 08.04.2010 / KLOKKESLETT: 22:12

4 kommentar(er)


Ja, overskriften sier vel alt :)

Vi tok noen bilder i stad da jeg var hos Line. Vi skulle egentlig gjøre noen lekser som skulle gjøres på en nettside, men vi skjønte ikke NOEN ting av hvordan vi skulle komme dit vi skulle eller noenting, så vi sendte retten og sletten en melding til læreren vår, og da ordnet det seg, Vi fikk besjed om å gjøre det i morgen så det var greit :)
Svart genser (lyset som gjør at den ser møkkete ut) - Cubus
Bukse - BikBok
Kjede - Glitter
Sko - H&M
Hvit topp - BikBokArmbånd - H&MSer ikke så veldig godt, men det er lyserosa blanke kuler :) fra Glitter :)


Hva syns du?

-CARINADATO: 08.04.2010 / KLOKKESLETT: 21:42

2 kommentar(er)


Hallåis!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kirka, jeg skal være med i skuespill : s ååh, gruer meg!

Jeg har registrert meg på noe som heter bloggtrafik.nu, har ikke heeelt skjønt poenget enda, men Line har prøvd å forklare meg litt. Jeg kan det basice liksom, men ikke noe mer. Hahah!

Jeg har skjønt det sånn at man får noe poeng og sånt for hver blogg man besøker og mister poeng for hver som er innom bloggen din. Om å gjøre å få mest besøkende og poeng, troor jeg.

Linken til der du kan registrer deg kan du finne >HER<

Jeg anbefaler det!

-CARINADATO: 03.04.2010 / KLOKKESLETT: 15:22

6 kommentar(er)


..eller Brunostkveld som Ane og jeg kaller det. Haha, ikke spørr hvorfor, laaang historie!

Ja, i går var jeg da hos Ane og vi hadde jentekveld for bare oss to. Vi møttes først på Statoil og kjøpte litt snacks og brus. Vi så på film, A walk to remember, spiste masse godt, men mesteparten gikk til snakking og data. Hahha, vi hadde det værtfall kjempekoselig,og mange flere sånne kvelder kommer det til å bli!

Tok ikke så mange bilder, men her er da noen værtfall!


Brunosten min <3 (ikke missforstå det)Yo!Hahha, det var latterkrampen i gang!

-CARINADATO: 02.04.2010 / KLOKKESLETT: 17:12

5 kommentar(er)


Hallåis!

Nå kommer ett kjapt lite innlegg før jeg skal på jentekveld med Ane! Forresten, hun har begynt å blogge såvidt og bloggen hennes kan du lese >HER<

men over til noe annet. Jeg og mamma var på Vita her en dag for litt siden, og da så vi en ny Eos. Den er gul og lukter utrolig godt, sitron! Den har solfaktor også, kjekt å ha! Det jeg syns var så bra med den er at den er litt bløtere på en måte enn de andre. De andre er så faste kan man si, blir så tørr på leppa av de.

Like the new one!


Syns den var søt jeg, og passte til påsken <3Anbefaler!!


Men nå må jeg forte meg litt!

-CARINADATO: 01.04.2010 / KLOKKESLETT: 20:17

3 kommentar(er)


Hallah!

22. mars 2010 ble hunden min, Robbie 3 år gammel! Det var en mandag, men vi feiret på onsdag med besteforeldrene mine. Mamma lagde peanøttkake, sorry meg men den var driiiiitgod! Haha :)Hihi, søtingen min <3Robbie fikk hjemmelagde kjeks fra Tassen! Bloggen hans kan du lese >HER< Anbefaler å gå innom en tur!

GRATULERER MED DAGEN GUTTEN MIN<3


Har du hund? Hvis ja, hvilken rase? :)

-CARINADATO: 01.04.2010 / KLOKKESLETT: 16:56

2 kommentar(er)


Nå har jeg endelig fått tid til å sette meg ned og blogge igjen. Har ikke hatt tid siden sist gang, som er en good stund siden! Jeg må nok bare slenge inn ett innlegg eller to når jeg først får tid :)

I tre uker nå har vi på 9. trinn hatt noe som heter Elevbedrift. Da skal klassen deles inn i grupper som vi velger selv og lage et produkt som vi skulle selge i en uke og på skolemessa, der alle bedriftene presenterer bedriften sin for foreldre og resten av skolen.

Vår bedrift het Kjæramell, og vi lagde kjærlighet på pinne og karameller + noen små dropsposer. Gruppa vår besto av Sofie - Daglig leder
Line - Økonomiansvarlig
Henriette - Produksjonsjef
Ane og meg - Markedsførere

Det gikk strålende med bedriften vår syns nå jeg, vi tjente over 4000 kr tilsammen, og det trekt i fra startkapitalen vår som var på 500 kr. Det har vært tre harde, men morsomme uker, det tror jeg alle- værtfall de på gruppa mi, er enige i!

Noen bilder:


Første produksjonsdagenKaramell smørje <33333333333Line, ekspert på å snurre kjærligheterGanske "hotte" saker det der ja!Enda et bevis :- DAppelsinsmak <3
<3Jordbær- appelsin og eplesmak <3


Namm<3Ooooog, vi fikk diplom på messa for "BESTE NAVN OG LOGO"!!! Yey!
Jeg liker EGENTLIG ikke å skryte, det er sant altså, meeeen, det var faktisk jeg som fandt på navnet, ooog mesteparten av logoen!Logoen vår og diplomen <3


<3

Men nå skal jeg ut med hunden min, Robbie, snakkes :- )

-CARINA

hits