Image and video hosting by TinyPic

DATO: 23.03.2010 / KLOKKESLETT: 22:10

1 kommentar(er)


Nå sitter jeg her og ser på paradise, prøver og forte meg for nå er det pause! Har så mye å ta igjen med blogging nå..

Tenkte bare at jeg skulle si for akkurat en uke siden var jeg på noe som het Info Team. Da møttes nesten alle 9. klassingene i Gjøvik og fra noen andre steder, Snertingdal osv, opp på Fagskolen i Gjøvik for å finne ut litt mer om Videregående skole og de forskjellige retningene eller "linjene" man kunne gå.

Jeg meldte meg på Medeier og Kommunikasjon og Restaurant og Matfag. Hadde det kjempemoro! På M og K fikk vi dubbe en liten filmsnutt fra "Nemo", vi ble tatt bilde av og de redigerte for oss og vi lærte om kameraer og litt om skolen og hva de gjør.

På R og M har jeg faktisk noen bilder, men det fikk jeg ikke tatt på Medier og Kommunikasjon. Vi laget mat og beste av alt, vi fikk spise maten! Haha, jeg er et matvrak... Vi kunne velge hva vi ville lage, eller hvilken del av retten vi ville lage, og jeg ville lære meg å lage marsipanroser! Da fikk vi lært det også, Carina! Yey! Vi fikk spise kylling, salat med dressing, kjøttboller og brød. Kjempegodt, og til dessert fikk vi marsipankake meeed... Marsipanroser!Hoho, look at my beautiful rose!<3333333 Fikk det ikke helt til...Ser litt ekkelt ut, kanskje, men var innmari GODT!


Men nå begynner det snart igjen! Snakkes ; *

-CARINA
DATO: 23.03.2010 / KLOKKESLETT: 21:03

4 kommentar(er)


Shallabaiiis!

Haha, tok en Karine jeg! Nå har det blitt veldig lite blogging i det siste, selv om jeg sa at det skulle bli mer, men det er pga. elevbedriften vår. Har hatt stress hele forrige uke, men heldigvis så er det over i morra. Det har jo vært en veldig moro periode så klart, men mye stress og mas.

På søndag var jeg på svømmestevne her på Gjøvik. Stevnet het Gjøvik Open og det kom ganske mange deltakere. Jeg fikk tre 1. plasser, en 2. plass på hoveddistansene mine, og 2. og 3. plass på staffettene. Kjempe fornøyd!


Her går det i lufta!


Klare til fristafett!
Hva gjorde du i helgen som var?

-CARINA
DATO: 14.03.2010 / KLOKKESLETT: 23:18

2 kommentar(er)


Hejhej!

Åi, nå er det lenge siden jeg har blogget! Men nå skal jeg nok få posta noen innlegg hver dag igjen, morsomt vettu, men ikke når man ikke har noe å blogge om... Som jeg ikke har hatt btw.

Ja, overskriften får gleden spredd i hele kroppen akkurat nå, for nå kommer en HÆRLIG periode fremover. Dere skjønner, vi har elevbedrift på skolen nå, og det er bare helt crazy gøy! Først hadde vi vinterferie, elevbedrift i tre uker, har hatt i en uke, og påskeferie rett etter den siste uka med elevbedrift. Hoho, digg! Jeg er på gruppe med Sofie, Ane, Henriette og Line og bedriften vår heter Kjæramell. Vi selger karameller og kjærlighet på pinne. Hahaha, og i morgen skal vi ha produksjonsdag. Da skal vi lage alt sammen hos Sofie, gleder meg kjempemasse!

Her er noen bilder fra perioden vi har hatt:


Aneeeeeeeeeeee<3Fordi Line hadde det gøy med mobilen min : p


Har dere hatt elevbedrift?

-CARINADATO: 08.03.2010 / KLOKKESLETT: 21:07

1 kommentar(er)


Heihei!

Nå sitter jeg her med håndkle på huet akkurat ute av dusjen nesten.

I dag var første skoledag igjen etter ferien, og det var rett og slett digg og komme tilbake! Jeg har jo ikke sett vennene mine på to uker pga sykdom. Men plutselig i dag så kom Henriette bort til meg med den DIGRE kjærligheten og en liten sølvaktig pose, som en liten gave fordi hun har vært i syden i venterferien! Kjempekoselig!

Her er bildene:I løøv my kjærlighet ♥Og armbånd, kjempefint <3

Tusen takk Henriette! Hva syns du?

-CARINA
DATO: 07.03.2010 / KLOKKESLETT: 22:05

1 kommentar(er)


Hallo!

Nå har det vært lite blogging i det siste må jeg si, men det har jo vært en grunn. Jeg har vært syk nå lenge, men nå er jeg frisk igjen. Vært frisk i noen dager da, så hele vinterferien min ble i allefall ikke ødelagt. Har ikke gjort så mye da, bare slappet av og nytet livet.

Fra fredag til lørdag var jeg hos pappa. Vi lå over hos tanta mi på Reinsvold, og der spilte vi Wii og koste oss kjempe masse. Og en ting til, jeg har fått One Piecen min! Har glemt å fortelle at vi bestilte på julaften, men det tok jammen meg sin tid. Vi ringte etter den for en eller to uker siden, og nå kom den! Endelig! Kommer bilder av den senere, må bare ta bildene først!Så nå sitter jeg her og øver til prøva jeg egentlig skulle ha den uka jeg var syk. Vet ikke når jeg får den, så må øve nå.Et bilde av blomsten til bestemor :) Orkide btw : DGuttin min på tur i sta <3


Men nå skal jeg spise ferdig maten min! Snakkes :- *

-CARINA

hits