Image and video hosting by TinyPic

DATO: 24.02.2010 / KLOKKESLETT: 21:01

8 kommentar(er)


Hallo dere!

Jeg er ikke død altså, bare halvveis. Nå er jeg syk, IGJEN! Feber, muskelsmerter, vondt i hue, kvalm osv...
Dette blir ett kjedelig innlegg, men skulle bare si i fra at jeg ikke kommer til å blogge før etter helga værtfall. Skal ikke på skolen resten av uka heller tror jeg, og det er ganske synd fordi på fredag er det Grand Prix på skolen, og jeg tror det aldri har vært med så mange fra klassen min før : ( Men men, like greit å blir frisk igjen også da, skal be Ane filme noe av det så jeg får se hvis jeg ikke kommer : )

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen! : *

-CARINADATO: 22.02.2010 / KLOKKESLETT: 22:01

10 kommentar(er)


Hejhej!

I dag har jeg ikke gjort stort. Skolen var helt grei, bortsett fra at jeg har blitt mobbet i heele dag! Altså når jeg sier mobbet så er det bare tull altså, men de ertet meg i hele dag! Jo, fordi i første time i dag, mattetimen, så skulle jeg hente bøkene mine og da gikk jeg hardt inni en stol med låret så jeg fikk lårhøne, men så kom jeg ikke på det ordet der og da, så jeg sa at jeg fikk kjærringstøt i låret, og da var det i gang! Så de, altså guttene (sier seg selv, neida) har drevet sånn i hele dag: "Auu, jeg fikk kjærringstøt i låret, skikkelig vondt!" og har sittet og rappet at jeg fikk "kjærringstøt i låret" og sånn. Bra jobba Carina, virkelig!  Haha, men jeg vet at de bare tulla og slikt, det var ikke vondt ment liksom, bare for gøy.

Men over til noe annet. Jeg har laget ny header, men hadde ikke tenkt å bytte noe særlig på designet, bare headeren.


Ble fornøyd!


Hva syns du?

-CARINADATO: 19.02.2010 / KLOKKESLETT: 17:30

5 kommentar(er)


Halla!

I dag på starten av dagen, hadde vi matlaging på skolen! Jeg elsker fredager, fordi da har vi mat og helse den første halvdelen av dagen.

I dag skulle vi egentlig lage knekkebrød, men det ble heller pizzasnurrer og fruktsalat. Og gruppa mi vant med delt første plass som hadde best pizzasnurrer! Yey!


Amund er litt flink da :- )Her rulles det!Ooooost! <3Namm, snart inn i ovnen!Resultat :- D..og fruktsalaten!


Har dere matlaging på skolen?

-CARINADATO: 18.02.2010 / KLOKKESLETT: 17:55

7 kommentar(er)


Dette innlegget skulle også blitt postet i går, men som sagt så klikket internettet i går kveld, så da kom det i dag :- )

De siste 2- 3 ukene har vi hatt Sex og samliv prosjekt, stort prosjekt, og i går hadde vi fremføring. Siden vi er 60 elever i klassen, tok det hele dagen og se på fremføringer, og gruppa mi var sist!! jeg grudde meg hele dagen, men heldigvis gikk det bra! :- )

Her er noen bilder fra i går, bare for nervøsiteten! (om du skjønte den)Haha, NAIIS posering Ane!! <3Håper dere skjønner at hun ER serriøs på dette bildet ;- )
Neida, hun er ikke det!Her øves det!<3Haha, Ane fikk plutselig en tannlege telefon! Eid bilde!

Men nå stikker jeg snart på trening, snakkes ; *

-CARINADATO: 18.02.2010 / KLOKKESLETT: 17:27

1 kommentar(er)


..selvom jeg gikk på beina!

Hallå! Dette innlegget skulle egentlig blir postet i går, men internettet klikka, så da lager jeg et nytt et i dag!

Dette gjorde vi da på Tirsdag, bare så det er klart aller først :- ) Skolen vår arrangsjerte en slags pengeinnsamling til de jordskjelvrammede på Haiti. Det het "På ski for Haiti", men man kunne gå på beina, som jeg da gjorde. Det gikk ut på at vi skulle gå så mange runder på 400- 500 meter på en halvtime, og vi kunne bestemme selv om vi ville gi et fast beløp, uansett hvor mange runder vi gikk, eller si at f. eks 100 kr per runde jeg går. Jeg satte inn et fast beløp på 100 kr. Vi gikk i en halvtime, og resten av dagen ble en slags "fritid" der vi akte, spiste pølser og koste oss ute.

Her er noen bilder fra i går:


Haha, Ane er ute å går runder for Haiti hun også ser vi! : DAne og Kristian! <3Hahah, og etter 10 minutter med skliing ved rekverket, tryna Kristian, og da var latterkrampen i gang!! :- )Line og Hege var også ute på tur, men de var litt mer sporty enn meg :- DHaha, her kom den andre latterkrampen! Sånn helt plutselig kommer Vemund og Nicolas på en snøskoffe nedover bakken i FULL fart!


Ane og Kristian er litt gangsters daa :- D<3


-CARINA
DATO: 15.02.2010 / KLOKKESLETT: 22:15

3 kommentar(er)


Jaja, nå sitter jeg her, nyser heele tida og snart tom for snytepapir. Er ikke greit å være forkjøla gitt! Meen, da er det godt å ta seg en good og varm kopp med kakao ♥Mmmm :- p
Nå skal jeg ta meg en Ibux og litt nesespray og legge meg :- )

Noen flere som elsker kakao?

Natta ;*
-CARINA
DATO: 15.02.2010 / KLOKKESLETT: 18:38

4 kommentar(er)


Hallåiis!

Nå har jeg akkurat gjort ferdig dagens dose med lekser. Sex og samliv prosjekt vettu, morsomt!

Men, nå som jeg er ferdig med det, tenkte jeg at jeg skulle vise frem en genser som bestemoren min har strikket til meg! Snill du er bestemoor ♥ Det er en Marius-genser, altså mønsteret eller noe xDGenseren miin, digger den <3Sånn endte et desperat forsøk på å ta et bilde av genseren. Jeg plasserte mobilen min på hylla, og da bildet ble tatt, holdt jeg på å miste den! Hahaha, NNAIIS!


Hva syns du?

-CARINADATO: 14.02.2010 / KLOKKESLETT: 21:07

7 kommentar(er)


Ville bare vise dere noen bilder jeg tok ute i helga!
Hva syns du om bildene?

-CARINA
DATO: 14.02.2010 / KLOKKESLETT: 20:12

4 kommentar(er)


Hej!

I dag har jeg vært på svømmestevne på Dokka. Det gikk egentlig ganske bra, selvom jeg ble syk i natt. Typisk! Men jeg vant alle distansene mine! Jeg svømte 4 øvelser og en stafett så det ble 5 første plasser, så jeg er strålende fornøyd! Ble litt skuffet da egentlig da jeg så hva premiene var, som vanelig snart, gavekort... Men denne gangen var det gavekort på et sted jeg faktisk kjøper noe! G- sport, så da ble skuffelsen litt mindre i allefall. Før har gavekortet vært avslag på swimshop.no, men ikke denne gangen nei! Det ble 75 kr for hver første plass, så det ble 300 kr. På stafetten fikk vi også, som sagt første plass og der fikk vi en pokal som treneren vår tok.Gavekortene♥ nå skal jeg shoppe gitt!Nå doper jeg med ned på Ibux for å bli frisk igjen! Neida, jeg doper meg ikke ned, men...


Og nå har jeg snart brukt opp 2 pakker med papirlommetørkler!

Kjekt å ha!

Noen andre som er syke?

-CARINA
DATO: 08.02.2010 / KLOKKESLETT: 21:06

7 kommentar(er)


HAHAH, nå er jeg stolt!

Det er en uke siden jeg var på cc, så NÅ fant jeg ut at jeg skulle blogge om det xD Men, det er bedre enn ingenting!

Jeg skal ikke skrive så mye, blir litt kjedelig å lese om at vi bare labba rundt og shoppet litt :- )

Her er tingene jeg kjøpte:


Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde med det ene øyet mitt der gitt xD
Genser- Vero ModaLue- CubusKoster- husker ikke navnet : s
Øyeskygge- Lindex
Solpudder- Lindex


Neglelakk- Cubus


Armbånd- H&M


Se så søøt ♥

Hva syns du?

-CARINA
DATO: 08.02.2010 / KLOKKESLETT: 19:40

7 kommentar(er)


Ritz- kjeks med kremost, og et glass med Farris !
Nam♥Mmmm<3

-CARINA
DATO: 07.02.2010 / KLOKKESLETT: 20:12

10 kommentar(er)


Hejhej!

Nå har jeg ikke blogget på en uke, men nå er jeg tilbake :- ) I dag i allefall...

I helga har jeg vært på hyttetur med Henriette på Skeikampen. Utrolig koselig tur og kjempe morsomt!
Vi har gjort mye, og spist enda mer. Haha, standard oss :- D
 I dag badet vi på et hotell like ved hyttene som het Thon Hotel Gausdal. det var ikke store bassenget, men det gikk da an å svømme og bade der :- p

Jeg skriver ikke så mye mer jeg, bare viser noen bilder :- )


Nammm♥Klare til å gå ut!Vi tok ansiktsmaske, men det trenger jeg ikke legge ut her for å si det sånn : p ikke et pent syn..HAHA, vi spilte stigespillet "et par ganger" også, hihi!HAHA, vi hadde skikkelig latterkrampe etterpå, og jeg fikk meg ikke opp igjen etter ca et kvarter!Stigen satt fast i snøen, for dem som ikke skjønte det :- )Bassenget på hotellet, og vi hadde det helt for oss selv :- ) Henriette og pappaen hennes!

Hva har du gjort i helgen?

-CARINADATO: 07.02.2010 / KLOKKESLETT: 20:00

6 kommentar(er)


Ane, bestevenninna mi og jeg tok noen bilder på skolen for noen dager sia, og hu var så gira på at jeg skulle legge dem ut på bloggen, så her er noen bilder fra en helt vanlig random skoledag :- )


Se på hu a♥ klompen :- )Haha, litt eid bilde ^^Vi er puser, tuller♥

-CARINA

hits