Image and video hosting by TinyPic

DATO: 12.11.2011 / KLOKKESLETT: 19:37

4 kommentar(er)


God lørdag folkens!
Det har i alle fall jeg hatt, frem til den siste timen... Som dere ikke vet, men vet nå hihi, så er jeg fast leser av Sophie Elise. I dag hadde hun skrevet et helt fantastisk innlegg om dyremishandling. Innlegget kan dere lese HER, noe jeg anbefaler dere å gjøre.

 

Etter å ha sett på nyhetene i dag om pels, innlegget til Sophie og søkt litt på youtube har jeg virkelig åpnet øynene. Jeg har alltid ment at dyremishandling virkelig ikke er greit, og at noe burde gjøres med det. Det er helt forferdelig å tenke på hva de gjør mot dyra våre, og i tillegg tenke på at jeg ikke gjør en dritt for å prøve å stoppe det. Etter i dag akter jeg ikke å sitte på ræva og spise kyllingvinger mens jeg tenker "åh, stakkars dem". NEI! Jeg har tenkt til å gjøre noe jeg lenge har tenkt på å gjøre; Jeg skal melde meg inn i dyrebeskyttelsen, og faktisk vise at jeg bryr meg, og vil stoppe denne galskapen. Jeg vet det kanskje ikke gjør en kjempestor forskjell at ei jente fra Gjøvik melder seg inn, men jeg får i alle fall en god følelse av at jeg er med på å gjøre en forskjell, og uansett - jeg vet jeg ikke er det eneste medlemmet, så noe skjer da vel?

 

Jeg så en helt grusom film i stad, en film jeg ikke føler for å publisere her. Men denne filmen var så sterk og det var den som virkelig åpnet øynene mine. Hvis dere vil se den, så kan dere søke på Farm to fridge - The truth behind meat production. Både anbefaler og ikke anbefaler å se den filmen. Advarer om sterke scener!

 

 
Skjønner ikke at noen kan ha samvittighet til å skade så fine dyr, og pine dem til døden. 
Svake mennesker.... det er det de er! 

  


Kategori: Blogg
Skrevet: 12.11.2011, 19:37Kommentarer

12.11.2011, kl.19:39

Stakkars dyr :(

12.11.2011, kl.19:45

Eniig!! Åh, slikt er det verste jeg vet om!

13.11.2011, kl.23:59

Det er helt sykt :(. Jeg er med i dyrebeskyttelsen, har vurdert å bli veggis også egentlig :)

15.11.2011, kl.20:11

karolinewa: Jeg vet, det er helt forferdelig! Jeg har prøvd å bli det, men blir bare så feil føler jeg, fordi det blir drept like mange dyr selvom jeg blir veggis. Selvfølgelig får jeg jo bedre samvittighet i forhold til at jeg ikke støtter hva som skjer med dyra ved å ikke spise kjøttet, men føler ikke det gjør en forskjell for andre enn meg selv... Dyra blir drept selvom jeg sitter og spiser salat :(


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32385455


hits