Image and video hosting by TinyPic

DATO: 14.11.2010 / KLOKKESLETT: 15:12

0 kommentar(er)


Heihei!

N0 blogging i det siste, skoleskoleskole, trenger jeg si mer? -.- Æsj, tiende klasse er stress, mye å gjøre, liten tid, og når jeg endelig får litt tid..... da sover jeg! Wihi, spennende liv jeg har, hahah! Men men, noen sier "man får synge med den stemmen man har", jeg sier "man får blogge med den tiden man har!" Haha.

Men uansett, det var halloween for et par uker siden, den var sykt gøy! Jeg var på "party" hos ei venninne sammen med noen andre folk, herlige folk kan jeg vel si :- ) Ooog, jeg var fjortiss!

Jeg kødder ikke :- ) Er heelt serriøs på bildet.. næt!


Jannike, Rikke, Line og random... Tullaa :- ) hihi

På onsdag og torsdag var jeg på noe som heter hospitering på videregående skole. For de som ikke vet hva det er, så er det sånn at du "melder" deg på to linjer på videregående som du har lyst til å utforske. Jeg valgte Medier og Komunikasjon, og Studiespesialisering (Almen) Onsdag var jeg på M&K, noe som var helt greit. Vi fikk se litt hva de gjør i hverdagen, vi lagde blandt annet noen intervjuer, lyden av Norge, fikk en rundtur på skolen, redigerte et bilde av oss selv og lærte å bli journalister.


Bare sånn at dere vet det, så var det ikke meningen at det skulle se ekte ut, og dessuten er det første gangen jeg bruker photoshop nesten! Hehe

Torsdag var jeg på Studiespesialisering eller Almen da som det het før. Det var også helt greit, har ikke så mye å si, annet enn at vi hadde noen fag, så hvordan de hadde det og...ja. Jeg endte opp med at jeg velger Studiespesialisering til neste år :- D

TIL SLUTT VIL JEG BARE ØNSKE PAPPA'N MIN EN GOD FARSDAG ♥ GLAD I DEG PAPPA!

-CARINA
 


Kategori: Blogg
Skrevet: 14.11.2010, 15:12Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23247346


hits