Image and video hosting by TinyPic

DATO: 26.04.2009 / KLOKKESLETT: 19:19

0 kommentar(er)


Helga har vært dødskul!!! Jeg har vært med svømmeklubben på Beitostølen! Jeg lå på hytte med Rebecca, Malin, Jorun, Eline og Sebastian. det var egentlig ganske gøy, selv om alle var yngre enn meg. På Fredag var det egentlig bare å kjøre dit, og pakke ut litt og rett på trening. Bassenget var greit, men litt kaldt vann. Garderobene var også greie, men det kunne vært litt flere dusjer. Det var bare tre. Etter trening spiste vi litt, snakka litt og la oss. 
Lørdag morgen måtte vi opp kl. 6!!!!! Det var skikkelig hardt, men vi kom oss opp til slutt. Vi spiste litt frokost og rett på trening kl. 7. Vi måtte opp så tidlig så vi skulle få mest ut av dagen. Etter trening spiste vi litt lunsj og slappa av litt før vi gikk til "byen". Vi kikka litt i de få butikkene, og så dro vi til et slags vannshow. det gikk ut på at frivillige skulle kjøre ned litt av slalombakken på hva som helst og skli på vannet. De som var fulle var morsomst. Tre karer hadde på seg en sånn badedrakt som Borat har på seg, og når de bøyde seg så... kan man vel si at vi så noe vi ikke skulle sett. Ikke et vakkert syn akkurat. En annen morsom fyr, var en som hadde på seg en leopard G- streng. Da han datt utti kan man vel si det samme som i stad, bare verre! Den datt rett og slett ut! Etterhvert kjente jeg at jeg fikk litt vondt i magen, men jeg bare overså det.  Etter vannshowet var vi så sultene at vi bare måtte ha ei pølse, selv om vi fikk mat når vi kom hjem til hytta. Der fikk vi karbonader på brødskiver. Så var det trening. da jeg kom dit, fant jeg ut at jeg hadde diarè : (( Typisk vett! å jeg måtte stå over den treninga. Etter trening dro vi hjem og ordna oss til Peppes! Vi gikk dit, og spiste masse pizza. Etter peppes dro vi tilbake til hytta. Der skjedde det egentlig ikke no spesielt. Vi la oss litt tidligere enn førdagen.

Søndag morgen sto vi opp kl. 8. Det var ikke så ille gentlig. Vi spiste frokost og dro på trening. Vi trente ei stund, og dro hjem for å pakke. Det tok faktisk ikke lang tid x DD Vi spiste litt og dro hjem. Har dessverre ikke no bilder derfra : ((


Blogges<3

-CARINA


Kategori: Blogg
Skrevet: 26.04.2009, 19:19Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8638888


hits